logo_images_0_15631741251401481227
Over Ons

Hier staan we voor

Wij zijn een middelgroot all-round autobedrijf met een goede regionale reputatie. Wat ooit is ontstaan in 1978 door een uit de hand gelopen hobby die Henri van Meijl had bij hem thuis aan de Maarheezerweg en tot succes leidde naar een echte garage bedrijf aan de Meemortel in Budel, heeft ervoor gezorgd dat het een groot bedrijf is geworden zoals het nu is. Na al die jaren zijn er 2 generaties bijgekomen en samen met de ervaring van Henri van Meijl en de hulp van zijn kleinzoon runt hij zijn bedrijf nog steeds met liefde en plezier.

Elke merk auto wordt door ons verkocht, zonder enige restrictie, variërend van bestelauto tot snelle sportauto.

Wij hebben een goede werkbare relatie met andere importeurs en mede daardoor is het aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s ruim gesorteerd. Voor U is het een voordeel dat u kunt kiezen uit elk gewenst merk en toch de relatie kunt behouden met ons garagebedrijf. Elk merk – zowel nieuw als gebruikt – kan door ons worden geleverd!

Autobedrijf van Meyl, onderschrijft de voorwaarden zoals samengeteld door de Bovag die bepalend is binnen autorijdend Nederland. De geleverde kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in ons vaandel en wij kunnen u een totaalconcept bieden voor uw auto.

Onze slogan is dan ook : “VOOR AL UW AUTOZAKEN UW PARTNER”

  • Aanvullende diensten
  • Persoonlijke benadering
  • Moderne werkplaats
  • Jong gebruikte & nieuwe auto's
  • Zoekopdrachten
  • Lage kilometerstanden

Ons familiebedrijf

STAN VAN MEIJL

Verkoop

HENRI VAN MEIJL

Verkoop

46

Jaren ervaring

4,5/5

Klanttevredenheid

28

Aantal occasions op voorraad

3

Aantal collega's

Welkom bij Autobedrijf van Meyl

Welkom bij Autobedrijf van Meyl, al 46 jaar een vertrouwd adres! Bent u opzoek naar een jonge en betrouwbare occasion dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim aanbod van occasions, ook nieuwe auto’s zijn bij ons leverbaar! U kunt vrijblijvend komen kijken en ook een proefrit maken is bij ons geen probleem. Behalve verkoop van occasions, verhuren wij ook auto’s, bussen, en lichte vrachtwagens. Ook lease en short lease is bij ons mogelijk.

Neem een kijkje in onze zaak

Morgen Internet - Light website